Tröjan jag köpte i Sthlm



DEN HÄR KÖPTE JAG :) Fin?





Bjussar på dom :)

Stockholm med klassen

 
Hahah, jaa bilden säger allt <3
 
Robin, Göran och Reza

 Bussen
 
Robin, Göran och Jeanna

 Robin, Göran och Jeanna
 
Göran (y)
 
Jag och Asim :)
 
Achraf och Sofia

 Jag som dvärg :D
 
HAha älskade den här spegeln, FETTOFINGRAR
 
Tekniska muséet *tråkigt*
 
Oscar, Achraf, cp-killen utanför är Wille 
 
Jeanna, Maria och Ebba
 
Ebba och Maria på mc
Ebba och Maria på mc 
Ebba och Maria på mc

Stockholm
 
Stockholm!Lava och Jeanna
 
Maria och Lava på mc
 
Stella
 
Emelie
 
Stockholm!

Haha klassen, men den i centern är Oscar ;D
 
Asim och Jeanna
 
Asim och Jeanna
 
Klassen <3
 
Stella (y)
 
Lava

 haha suck Asim

Darya och Asim

Darya och Asim, haha stekare då ;D

Hahaha, Asim :D
 
Felicia!

Stockholm!

Jag vet att det var igår som vi åkte men va typ über trött när jag kom hem så fick blogga idag ist.
Aja, men det va iaf MASSA kul! Gick upp vid typ halv sex -.- sen gick jag till Emelie för vi skulle gå tsm till skolan, men såklart blev hon försenad, så vi typ kuta ut och cyklade ist. men vi kom i tid iaf, bara för att vi är så bästiga :) satte oss längst bak i bussen med typ Ebba, Jeanna, Stella, Sofia och sen typ alla blattar, tur nog, så man kan ha lite kul i dessa 6 timmar på en buss.
Men vi hade MASSA KUL! FEEEEEEEST!
När vi kom fram blev det rikstan direkt, satt där inne i 20 min dö trisst, förutom när Asim blev utslängd ^^
Sen fick vi lunch i 2 timmar, men det blev lite tajjt, för att först skickade lärarna oss åt fel håll, vi ville till stan stan, inte GAMLA stan, så vi virrade runt där i 30 min :o tills vi kom på att det var åt andra hållet vi skulle. När vi kom till andra delen av stan hade vi ca. 1.30 min kvar, då ville dom andra gå till Zara och det tog kanske 15 min att hitta, sen när vi väl kom dit la vi kanske 30 min på att kolla på en massa tantkläder, sen gick vi till närmaste mc och åt sen hann det bli typ 15-20 min kvar så vi sa att vi kunde hinna att gå till en till affär innan vi drog tillbaka till bussen så det blev Bik bok som var på andra sidan av vägen, där köpte jag en vit och rosaaktig hoodie, SKIT SKÖN! Vi skulle va tillbaka vid 12.45, när vi stod vid kassan så kollade vi på klockan, hmm, 12.37, hmm, vi vet inte vart vi ska gå kanske dags att SPRINGA. Så där på stan ser man mig Ebba och Jeanna springandes genom stan som galningar! frågade en massa folk åt vilket håll vi skulle, ja shit det var en katastrof!
Men vi kom fram tillslut. Sen åkte vi till tekniska muséet men det fanns det inte så mycket att berätta om, så jag skippar det. Drog till bussen sen nu var det äntligen dags att åka hem! HADE STÖRSTA FESTEN I BUSSEN, lägger ut videon vi gjorde sen när Darya skickar den till mig.

Nu kommer det lite bilder ifrån dagen! (y)

En kopp kaffe och en platt-tång

Klockan är nu 05.54 och jag gör mig iordning för Stockholm, (y) är typ MEGA trött, men vafan det är värt resan, ska vara i skolan om en timme så det är väll dags att skynda sig lite. Får väll ta en kopp kaffe så jag vaknar till lite sen gå igång med plattången. KUL SOM FAN SKA DET BLI! (y)

Tisdag, dagen ! 27/4

Tjaah, idag då,hmm, skola, lite stess så hängde inte riktigt med på svenska lektionen, sen so, tråk, matte - quiz, SUUUUCK aja det gick bra iaf! lunch. NO sen, vikarie, haha fyfan va kul vi hade! Alla typ drev med henne! hahah!
jaa, sen musik, fy fan hade musikprov, eller ja uppspelningsprov på key-board. det gick väll ok.. Sen typ kuta till bussen och hem, sen stallet och hopplektion gick MASSA bra!
Sen tebaka till lkpg för att ta ett bad och sedan göra iordning allt inför morgondagen, STOCKHOLM ! :D

Kraaaam.

Dagens outfit




Tröja ifrån Thailand, byxor ifrån cheap monday butiken i Stockholm, Skor ifrån skopunkten ( inte dom på bilden ) pumpsen nedanför ;d

Kolla dom här underbara tjejornas bloggar så är ni gulliga!

ristenstraand.blogg.se


beccaliinder.blogg.se


www.ellinordduvet.blogg.se


http://wilmz.com


piggelinftw.blogg.se


Nya skor!



Köpte dom här förra veckan eller ja dom svarta, fast jag gillade dom vita mest men jag visste att dom skulle bli smutsiga typ direkt *suck* men aja, dom va snygga iallafall!

God natt!



Ska försöka sova lite nu, skola och dans imorrn så behöver så lite sömn,
God natt och kraam på alla!

Abu Hassan eller Dj Al Azif?

Vem tycker ni ska komma på "This is it", Abu Hassan eller Dj Al Azif? ;D

Aloe vera träff

Har suttit vid datorn sedan Tyson (min hund) kom in och väckte mig, men snart blir det aloe vera träff där mamma ska visa produkten (jättebra!) Får väll gå ner snart och kolla lite och lägga in en och annan kommentar, min msn funkar inte men ni når mig alltid på min mobil, 0707572888 (y)

This is it!

Ni får inte glömma bort "This is it" !
14 Maj på strandgatan. Årets fest vafan!
Jag tvingar alla att gå! ;D

Hockey!



kolla nyss på hockey djurgården vs HV71, HV71 vann sista sekunden. (y)

Tävling i örsätter

Idag vare stallet med Becca då, Gjorde iordning Newton för hopptävlingen.
Tog "lite" bilder när hon och en massa andra ifrån åtvi hoppa.
Vinden va kall men i solen vare varmt om det inte vore för molnen skulle det va ännu bättre.
I laghoppningen sen gick det bra för lag 1, Jossan avgjorde sista rundan så dom kom till omhoppningen, där hon gjorde bra ifrån sig, DUKTIGT! :)
Så dom kom tvåa, är stolt över er!
Hemma nu skit trött och väntar på att få lite mat i magen, sysslinar här och kollar på hockey med resten av familjen.

Kraaaam!

Dagen! 23/4

Idag började man med att gå till stadshuset i lkpg, suck! Aja det var inte så hemskt som man skulle tro.
Började med att få teaterkurs i att kunna kommunicera..weird.. Sen blev det FIKA! haha, först prasslade alla med bullpappret sen med sugrörspappret sen sörplade alla i sig det sista av smakisen och ställde dumma frågor till hon som pratade.haha, våran klass är lite rolig :)
Sen vare tillbaka till skolan och hade matte, eller ja.. kollade varandras skostorlek, hur låna vi var sen körde multiplikationslek, cp i know. Sen vare gympa, eller ja det va elevlektion lite rörigt men jag va inte med iallafall hade glömt tröja *yes!* Sen vare ut i haglet till stan och gick till bik bok med Wilma innan jag drog till bussen. 
Sen när jag kom hem blev det lite att äta sen till stallet där jag skulle träffa Becca :D Gjorde iordning Newton för tävlingen duschade honom och allt, men såklart efter hårt arbete så la han sigh ner och rullade sig i boxen, hann man ens släppa in honom eller?!
Är hos Becca nu, ska slagga här, har haft skoj såklart innan vi ska gå och lägga oss.
haha puss gumman <3


SOVA, VANESSA, EYE-TOY, HEM 17/4

Lördagen började med att jag vaknade  med Vanessa vid min sida.Tog en macka som frukost sen kolla lite bussar hem osv. Sen körde vi eye-toy fyfan va svettig man blir :oo Sen åt vi och gick direkt efter det till resecentrum där man kollade på en rad av The annoying orange haha fett bra är dom! Sen åkte jag hem med bussen fick ett välkommnande av mamma och tyson vid busshållsplatsen där jag fick sjuts på moppen, fick jueh ofc köra lite själv sen (y)

Tack för dagen Vanessa! <33

1class5stars 16/4

Va på 1class5stars i Fredags då med Vanessa, Nadja och Sara då. MASSA KUL!  Great musik great folk great skumm. Hahaha fan va söta alla va närdom kom  ut ur skummet! Jag syftar en hel den på Sanna. F, Rebecca S och Evelyn D. HAhaha stod först mest utanför och ville inte direkt bli helt nerskummad, men sen blev jag intvingad av Vanessa, haha sen kom vi inte ut! Aja sen vid halv två drog vi hem ONT I FÖTTERNA! Sen blev det hoppa i säng och flummade men straxt efter den somnade båda.   Tack till tjejorna   Tack till Alan för biljetterna och allt annat  Tack till Ashti för en otrolig fest!
Va på 1class5stars i Fredags då med Vanessa, Nadja och Sara då. MASSA KUL!
Great musik great folk great skumm. Hahaha fan va söta alla va närdom kom  ut ur skummet! Jag syftar en hel den på Sanna. F, Rebecca S och Evelyn D. HAhaha stod först mest utanför och ville inte direkt bli helt nerskummad, men sen blev jag intvingad av Vanessa, haha sen kom vi inte ut! Aja sen vid halv två drog vi hem ONT I FÖTTERNA! Sen blev det hoppa i säng och flummade men straxt efter den somnade båda.
Tack till tjejorna
Tack till Alan för biljetterna och allt annat
Tack till Ashti för en otrolig fest!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0